Voorzitter

En wat doe je dan zoal als voorzitter van Lef!

Na het laatste bestuursoverleg op 12 januari natuurlijk de notulen lezen. Tussendoor nog even een weekje naar London en Sevilla en helaas getroffen door de alom heersende griep. Daar heb ik minstens 10 jaar niet meer aan mee gedaan.

Jammer dus, want ik was echt beroerd en energieloos en moest toch een aantal zaken doen.

In ieder geval de kaartverkoop voorbereiden en de informatie voor de website regelen.
Rene maakt een handig excel bestandje voor de registratie. Wouter zorgt voor het bestelformulier op de site en vult de agenda aan.
Op 9 februari een afspraak met Harry, de schrijver van het script voor volgend seizoen. We nemen de aandachtspunten door die de bestuursleden en Syd hebben gegeven. Hartstikke leuk om al steeds meer een beeld te krijgen en beter te snappen waar het verhaal over gaat! Harry belooft een  synopsis te maken en die aan ons te sturen.

Telefoontje van een belangstellende voor deelname aan lef! Die komt zeker een repetitie kijken. Omdat ik er zelf niet altijd ben en het wel prettig is als we weten wanneer ze komt vraag ik haar om ons te mailen. Uiteraard Yolande daarvan op de hoogte gesteld, anders ook zo raar als ze ineens een mail krijgt en van niets weet. Ook nog contact met Joost van  de Haarlem Uitkrant. Of we de Uitkrant willen informeren over onze optredens. Op de perslijst zetten? Advertentie plaatsen? Ook dit geef ik door aan Yolande, want Joost gaat informatie mailen. Moet zeker meegenomen worden in volgend overleg,want Joost  gaat  mij daar dan weer over bellen.

Inmiddels ook alweer tijd voor het aanvullen van het repetitieschema. Ik mail Syd en Anne, maar krijg geen reactie. Dat heeft dus geen prioriteit en ik regel dat dus na de vakantie.
Repetitieschema beslaat nog 11 repetitieavonden en een weekend. De tijd vliegt.
Voor het volgende bestuursoverleg maak ik een agenda. Uit de planning selecteer ik 8 agendapunten!

Van een actieve leffer krijg ik een app! Of we al een poster /flyer hadden  van Free a Girl?
Ik had vast iets gemist? Even rondgezocht en gevonden. Inmiddels had Yolande een mail gekregen van de organisatie, dus ook Lef! kon de poster op facebook plaatsen. Dat doet Lies meteen en er is al 400 keer gekeken binnen 1 dag. 4 maart ben ik eindelijk weer aanwezig bij de repetitie. Er is alweer een nummer bijgekomen en de vooruitgang is zichtbaar. Ik krijg ook nog even de kans om een opname te maken en stukje te filmen van een deelrepetitie van Lies, Cath, Kaatje en Irene. Mieke papparazzi aan het werk voor de website. Tussendoor stem ik af met Karin over decor en de klusdag, met Yolande over de mailinglist en kaartverkoop, met Syd over de repetities. Ook bedenk ik dat we de repetitie in de lichtfabriek moeten verzetten, want de opgegeven 7 mei is voor ons vakantiedag (shit!).
Belangrijk vooral om 10 maart met het bestuur de voorbereiding voor 18 april en de voorstellingen in mei  door te nemen. Want voor je het weet is er alweer een maand voorbij.

Scroll to Top