Ja, Heerlijk Zuster! (2009)

Voorstelling 2009

Een vrolijke musical over het leven van de bekendste figuren uit de verhalen van Annie M.G. Schmidt anno 2009. Jip en Janneke, Minoes, Abeltje, Opa, Dikkertje Dap, de ingenieur, Otje, Jorrie en Snorrie, het schaap Veronica, Jet, Pluk, Spin Sebastiaan, vieze Floddertje, Boze Buurman, Kees, Pink, Margootje, Pip en Gerrit… ze zijn er allemaal bij!

 

Jip en Janneke zijn na hun jarenlange zegetocht toe aan rust. En waar kan dat nu beter dan in het rusthuis van Zuster Klivia? De ontvangst van Zuster Klivia is meer dan warm te noemen, maar de rusthuisbewoners zijn allerminst blij met de nieuwkomers. Want wie houdt de naam van Annie M.G. Schmidt nog hoog, als Jip en Janneke óók niet meer hun publieke functie vervullen? Jip en Minoes bedenken een plan om alle rusthuisbewoners weer beroemd te maken en de goede naam van Annie hoog te houden, maar of dat voldoende is?

“Duiffies, duiffies”, “Ladumameneer”, “Vluchten kan niet meer”, maar ook “Altijd ben ik bereid” en “Nooit een acht”, passeren de revue. Afkomstig uit musical, radio- of t.v.-serie; de leukste en gekste liedjes van het beroemde duo Annie M.G. Schmidt en Harry Banninck vormen in deze knotsgekke voorstelling de basis voor een hilarisch avondje uit voor jong en oud. Niet met de deuren slaan…!

 

Ja, Heerlijk Zuster was te zien op zaterdag 20 juni om 20.00 uur en zondag 21 juni om 15.00 en 20.00 uur 2009 In theater de Luifel in Heemstede.

entree leffers
Aankomst leffers bij de Luifel

 

 

 

 

 

 

 

 

trio artistique
Mieke, Dj en Joost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

slechte fee herzien 3
Visagie slechte fee
visagie 1
visagie
klivia 2
zuster Klivia
eerste muur en deuren
decorbouw
muren check joost
Joost checkt decor
zenders
techniek van GOTCHA

 

Scroll to Top