Kaatje over werkzaamheden voor Lef!

Zo, net de laatste hand gelegd aan alle templates voor de grime. Vanmiddag de laatste gaatjes gemaakt in mijn malletjes voor de make up. Pfff wat een rotklus, ik heb er pijn in mijn handen van. Afgelopen weekend hadden we de klusdag. Altijd super gezellig, met z’n allen lekker knutselen, verven, naaien etc. En daarbij ook heerlijk gezongen met elkaar. We hebben heel veel werk verricht en er hoeven nog maar een paar dingetjes gedaan te worden. Wel een georganiseer hoor! Eerst een dag kiezen, dan een locatie en dan nog bedenken wat er allemaal mee moet, wat ik nog moest aanschaffen en wat anderen moesten meenemen. Maar alles is gelukt!

Ik hoef alleen nog maar de slierten aan elkaar te naaien en Ro klust thuis nog even verder, maar dan zijn we bijna klaar met alles.

Het komt al echt dichtbij en ik verheug me heel erg op onze optredens. Alleen vind ik het dan jammer dat het seizoen daarna afgelopen is, dan moet ik weer zo lang wachten tot ik weer kan Lef!fen!

Liefs Kaatje

Scroll to Top