Zonder Vleugels

Wat, als het niet is wat het lijkt? Wat als de waarheid bedrogen is? Wat als wij ons bevinden in een grote acteermanifestatie? Luister goed. Wat als, is.

Theatergroep Lef! heeft de afgelopen jaren een grote diversiteit aan shows op de planken gebracht. Dit jaar laat de theatergroep weer een totaal andere kant zien. Er wordt namelijk hard gewerkt aan een muziektheatervoorstelling met een boodschap. Uiteraard ontbreekt zang niet. De show bevat bekende en minder bekende nummers welke ten gehore gebracht worden onder begeleiding van live muziek. Ook humor is één van de ingrediënten. Dat het echter een (zeer) prikkelende voorstelling wordt met een -misschien confronterende- boodschap, staat buiten kijf. Laat u verrassen en meenemen door de nieuwe muziektheatervoorstelling ‘Zonder Vleugels’.

Cast “Zonder Vleugels”:

Adrienne de Jonghe, Bianca Hooning, Cath Bontje, Helen Koopman, Irene Bernardt, Joep Beijnsberger, Karin Wullems, Leontien Hubrecht, Liesbeth Jenné, Mirjam van der Veen ,Patricia Sierink, Sandra Bekking, Ro Wesseling, Sophie Smit, Willy Makkee, Wilma van Camerijk, Yolanda Broekhuizen, Yolande van Lent